Субота, 27 квітня 2024, 01:43
Повна версія сайту
;

Атрошенко: «Подальша робота райрад – питання політичне»

10:33 20.01.2017    Коментарі 3  
 

Подальша робота районних у місті Чернігові рад – питання суто політичне.

На цьому вчора, 19 січня, наголосив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

За його словами, найближчим часом це питання вирішать або депутати міської ради, або воно буде вирішено на законодавчому рівні.

«Нас до цього підштовхує судова реформа, бо районні суди скасовані»,- відзначив мер.

Додамо, що це не перші заяви міських чиновників про можливу ліквідацію райрад. Зокрема, у відповіді на одну з електронних петицій, заступник міського голови Сергій Фесенко зазначив, що додавати повноважень районним рада ніхто не буде і скоріш за все, вони будуть ліквідовані.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Аналітик 2017-01-21 15:21:27

Правільна постановка проблеми, бо дивлюсь як займаються власним піаром деякі депутати райради, особливо Деснянської замість того, щоб виключно вирішувати питання виборців району. Тим паче сам склад депутатів райрад дуже слабкий і мало професійний.

Гість Соломаха С. 2017-01-21 15:53:49

Чому нахабно підміняються поняття? Фактично пропонується ліквідувати орган місцевого самоврядування і мовчок про адміністративний поділ міста на Новозаводський і Деснянський райони і їх бюрократичні структури. Може навпаки треба починати з ліквідації районного поділу міста як це робиться, наприклад, при утворенні об"єднаних громад. До речі, у 1991 році демократична депутатська група "Черніігів" добилася проведення референдуму по скасуванню районного поділу міста, але через проведення 1 грудня 1991 року референдуму про незалежність України, його проведення було відтерміноване. Безсумніву, бажання міського голови щодо ліквідації районних рад основане виключно на бажанні монополізації влади у місті, бо склад районних рад і їх керівництво не влаштовує панів Атрошенка і Куліча.

Гість Валерий 2017-01-22 13:57:16

Какие-то бесхребетные образования. А судя по запросам - передать им парковки, мафы, благоусройство и др.- имеют ещё и повышенный интерес к наличности. Я-за закрытие.