Четвер, 28 березня 2024, 11:56
Повна версія сайту
;

«Ріпкінську самооборону» звинувачують у нецільовому використанні коштів

09:12 27.01.2017    Коментарі 1  
 

Вчора, 26 січня, відбулася позачергова сесія Ріпкинської селищної ради. На порядку денному було єдине питання: про нецільове використання коштів ГФ "Ріпкинською Самообороною".

Про це повідомляє Сергій Корнієнко.

Суть даного питання полягає в тому, що селищна рада у 2015 році надала пальне для доставки зібраних речей в зону проведення АТО, для патрулювання кордону та допомоги органам міліції в забезпеченні правопорядку.

У той же час, депутат ради Протченко М.М., який і підняв дане питання, вважає, що кошти виділялися тільки для поїздок по Ріпкінщині. А ось наприклад до Чернігова чи на фронт їх потрібно було «доставляти повітрям».

Окрім того, на думку депутата,  громадське формування не повинно було брати участь в нарадах МВС, прикордонників у Чернігові.

В результаті сесія з даного питання не прийняла жодного рішення і була закрита.

Відзначимо, що за повідомленням волонтерів, «невідомі» облили розчином фукорцину Протченка.

Підтримати волонтерів з Ріпок прибули активісти ВГО "Вільні Люди", ГО "Сокіл", ГФ "Самооборона Чернігівщини", Городнянська спілка учасників АТО .


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість АТО 2017-01-29 14:52:13

Тепер ветеранам, що були в окопах, треба скинутися та повернути Протченку? Що він зробив для перемоги? Він за кого? Де правоохоронні органи?