Субота, 20 квітня 2024, 01:55
Повна версія сайту
;

На Чернігівську область передбачено 112,5 мільйонів гривень коштів державного фонду регіонального розвитку

16:35 31.01.2017    Коментарі  
 

У 2017 році для Чернігівської області передбачені кошти державного фонду регіонального розвитку у сумі 112,5 мільйонів гривень.

Серед них кошти спецфонду складають 80 мільйонів гривень і 32 мільйони гривень загального фонду.

Зазначимо, що в 2017 році у Державному фонді регіонального розвитку передбачено 3,5 млрд. грн. на реалізацію інвестиційних проектів та програм регіонального розвитку. Для оцінки відповідності інвестиційних програм і проектів вимогам законодавства Мінрегіон створив відповідну Міжвідомчу комісію.

Довідково:

Створення Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) є однією з умов прискорення соціально-економічного розвитку регіонів України, переведення державних інструментів розвитку регіонів на нову основу, відхід від старої практики фінансування виключно будівництва все нових об’єктів, передусім бюджетної сфери, які домінували в переліках фінансування за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів, субвенцій на соціально-економічний розвиток окремих територій, державних цільових програмах. Створення ДФРР дозволяє започаткувати в Україні фінансування проектів регіонального розвитку на конкурсній основі та відповідно до регіональних стратегій розвитку та планів заходів з їх реалізації.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає