Вівторок, 23 квітня 2024, 16:11
Повна версія сайту
;

У Корюківському районі під час пожежі загинула 87-річна господарка

12:08 02.02.2017    Коментарі  
 

1 лютого о 15:50 до Служби порятунку "101" у Корюківському районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків, що у с. Тютюнниця. Ще до прибуття рятувальників сусіди увійшли у будинок аби врятувати 87-річну господарку. Нажаль, допомогти жінці було запізно.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом на місце події прибуло відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та сільські вогнеборці місцевої пожежної охорони з с. Сахутівка. На той момент полум'я охопило дах житлового будинку. Спільними діями підрозділів пожежу о 16:20 вогнеборці локалізували, а о 19:00 - ліквідували. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку, пошкоджено стіни на площі 12 кв.м. та домашнє майно. Загалом на місці події працювало 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Причина пожежі встановлюється.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області закликають населення звертати увагу на стан опалювальних приладів, своєчасно зашпаровувати тріщин та чистити димарі від сажі. Не перегрівайте надмірно печі та не розташовуйте поблизу них легкозаймисті речі. Пам’ятайте, що дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає