Субота, 04 травня 2024, 21:33
Повна версія сайту
;

Куліч підтвердив, що на хабарі був затриманий Євтушенко

16:24 09.02.2017    Коментарі 4  
 

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч підтвердив, що СБУ затримала саме директора Департаменту ЖКГ Юрія Євтушенка за підозрою у вчиненні корупційних дій.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Цей випадок не перший і, думаю, не останній. Це, на моє переконання, і є реальна боротьба з корупцією. Ще з самого початку своєї роботи у владі я публічно попередив усіх керівників про те, що зі свого боку всіляко сприятиму правоохоронцям у виявленні хабарників і не допускатиму покривання злочинів. Попереджав, що кожен нестиме персональну відповідальність за свої дії. У цьому моя позиція незмінна», - пише Куліч.

За словами голови ОДА, адміністрація і надалі співпрацюватиме з правоохоронними органами у сфері протидії корупції.

Окрім цього, Валерій Куліч зазначив, що ним будуть вжиті необхідні дисциплінарні заходи по відношенню до затриманого Юрія Євтушенка, як до працівника облдержадміністрації.

Нагадаємо, що співробітники Служби безпеки України спільно з податковою міліцією під процесуальним керівництвом прокуратури викрили розкрадання посадовцями грошей на ремонті соціальних об’єктів Чернігівщини.

Оперативники СБ України затримали посадовця в обласному центрі під час отримання у власному автомобілі сорока тисяч доларів «відкату» від представника комерційної структури.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість АТРОН 2017-02-09 17:47:29

Да Куліч тіпа не в темі??? поржав

Гість Анна 2017-02-09 21:11:06

Євтушенко не затриманий і не арештований, бо це спектакль. Сахневич замовив підставу, бо треба поставити свою людину.

Гість Виборець 2017-02-09 21:54:06

Дійсно,чесний посадовець поіхав в особових справах до києва з 40 000 доларів, тобто майже зусіма задекларованими коштами, спектакль такі коментарі читати

Гість сергей 2017-02-13 13:31:20

Господин Кулич. При твоём управлении в области скоро не будет в частном секторе коров. Почему ты не реагируешь на то , что в области забивают на мясо молочных телят. Ганьба тебе. Скажи на хера ты нужен вообще со своими департаментами