Понеділок, 29 квітня 2024, 18:10
Повна версія сайту
;

Підприємці Чернігова отримуватимуть компенсацію за участь у ярмарках та виставках

12:20 13.02.2017    Коментарі  
 

Підприємства Чернігова отримуватимуть часткову компенсацію витрат за участь у виставково-ярмаркових заходах за рахунок коштів міського бюджету.

Ця компенсація передбачена у рамках реалізації Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2017-2020 роки.

Згідно з додатком проекту рішення, підприємства міста, які очно брали участь у заходах,отримають компенсацію у сумі 50 тисяч гривень. Ті, які брали участь заочно(публікація у каталозі заходу) – 5 тисяч гривень.

«У разі якщо фактичні витрати підприємства менше встановлених розмірів компенсації, то компенсація надається у розмірі фактичних витрат, понесених підприємством на участь у виставково-ярмарковому заході»,- йдеться у додатку.

Критерії для надання компенсації наступні:

1) державна реєстрація та здійснення господарської діяльності безпосередньо на території м. Чернігова;

2) рівень заробітної плати працівників за останній календарний рік не є нижчим за показник середньої заробітної плати по м. Чернігову;

3) відсутність заборгованості із виплати заробітної плати та за бюджетними, податковими  зобов`язаннями;

4) підприємство не визнано банкрутом або стосовно його не порушено справу про банкрутство, не перебуває у стадії ліквідації.

Відшкодуванню підлягають витрати, пов’язані безпосередньо з організацією, технічним забезпеченням та облаштуванням експозиції, публікації у каталозі.

Аби отримати компенсацію, підприємство, протягом 30 робочих днів, пождає затверджену заяву на адресу Управління економічного розвитку міста міської ради.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає