Четвер, 18 квітня 2024, 14:49
Повна версія сайту
;

У Чернігові після маршу власників зброї розтрощили ряд гральних закладів міста

10:55 20.02.2017    Коментарі 1  
 

19 лютого, після завершення маршу власників зброї, невідомі розтрощили ряд ігрових закладів міста.

Всі ці заклади знаходяться у центрі міста – проспект Перемоги, 81 та проспект Миру, 51.

Як повідомила ПіК прес-секретар поліції Чернігова Наталія Човпило, виклики до поліції щодо розбоїв у гральних закладах надійшли в один час.

Так, касир із «національної лотереї» по проспекту Миру, 51 викликала поліцію повідомивши, що невідомі в масках побили вікна у приміщенні. Поліція виїхала на місце пригоди, виявила вибиті двері та вікна. У приміщенні були розкидані меблі та побита комп’ютерна техніка.

За повідомленням уповноваженого представника керівника закладу, власник наразі знаходиться в Києві, а тому, представник відмовився давати правоохоронцям пояснення.

У той же час, власниця грального закладу по проспекту Перемоги, 81 подзвонила до правоохоронців і повідомила, що у приміщенні невідомі вибивають двері і виносять техніку. Поліцейські, які прибули на місце, зафіксували пошкоджені двері, розкидані меблі та компютерну техніку.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.194 ККУ (пошкодження майна).

Наразі опитані свідки та очевидці правопорушення. Встановлюються особи, причетні до цих розгромів.

Відзначимо, що за неофіційною інформацією, розгромлений був ще один гральний заклад у Чернігові. Однак, звернення до поліції надійшли лише стосовно двох адрес.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Саня 2017-02-20 14:11:47

Для чего люди стояли на майдане? Для смены власти, власть сменили, не устраивает, тогда иди к НОВОЙ ВЛАСТИ и громите ее, а не простых людей !!! ИДИОТЫ !