П'ятниця, 19 квітня 2024, 01:15
Повна версія сайту
;

У Чернігові горіла п’ятиповерхівка. Одна людина загинула

11:30 21.02.2017    Коментарі  
 

21 лютого о 01:12 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку, що в обласному центрі по вул. Толстого, 106. На місце події оперативно прибуло два відділення 2-ої державної пожежно-рятувальної частини та відділення 3-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

На цей час горіння спостерігалося в одній з кімнат помешкання. Через щільне задимлення в під’їзді рятувальниками було проведено евакуацію 7 мешканців із сусідніх квартир, серед яких 1 дитина.

Вогнеборці о 01:29 локалізували та о 02:13 остаточно ліквідували пожежу. Під час гасіння, в одній з кімнат помешкання, було виявлено тіло 61-річного господаря квартири без ознак життя.

Ймовірною причиною пожежі послужила необережність загиблого під час паління. 

Загалом до ліквідації пожежі залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті, не допускати паління в ліжку, особливо перебуваючи у нетверезому стані. Дбайте про власну безпеку та життя оточуючих вас людей.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає