Четвер, 25 квітня 2024, 07:47
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині припинена діяльність підпільного цеху з виготовлення контрафактної молочної продукції

12:31 23.02.2017    Коментарі  
 

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинили на Чернігівщині діяльність підпільного цеху з виготовлення контрафактної молочної продукції.

Правоохоронці встановили, що нелегальне виробництво організував у Ніжині місцевий підприємець. Цех працював в орендованих складських приміщеннях у промисловому районі міста. Ділок виготовляв фальсифікат відомого іноземного бренду в антисанітарних умовах, використовуючи відходи молочної продукції невідомого походження.

Співробітники спецслужби задокументували, що цех щодоби виготовляв у середньому одну тонну готової продукції, яку зловмисник реалізував торговельним мережам по всій території України.

Під час обшуків на нелегальному виробництві оперативники СБ України спільно з поліцією виявили обладнання для виготовлення фальсифікату, ємності з небезпечними хімічними речовинами, пакувальний матеріал та понад триста ящиків готової продукції загальною вартістю майже один мільйон гривень.

Наразі відбуваються невідкладні заходи для вилучення з торговельних мереж контрафактного товару. Відкрито кримінальне провадження за ст. 227 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.


Автор: Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області
Коментарів ще немає