П'ятниця, 29 березня 2024, 00:47
Повна версія сайту
;

У майбутніх муніципальних поліцейських перевірять фізичну підготовку

12:32 23.02.2017    Коментарі  
 

Завтра, 24 лютого відбудеться перший етап відбору кандидатів до новоствореного комунального підприємства «Муніципальна поліція». Він полягатиме у перевірці фізичної підготовки. Другий етап – написання письмового іспиту на знання законодавства.

Згідно з поданими заявами, у конкурсному відборі будуть приймати участь 20 чоловік.

Другий етап відбору - складання письмового іспиту на знання законодавства - відбудеться в понеділок, 27 лютого о 9.30 в залі засідань виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Конкурс було оголошено 11 січня, прийом документів кандидатів тривав до 10 лютого. Оголошеня про конкурс було розміщено на веб-порталі міської ради у розділі вакансії.

І відбір кандидатів, і подальша робота муніципальної поліції проходитимуть гласно та відкрито. Представники ЗМІ запрошуються для їх висвітлення.

Збір учасників іспиту та журналістів завтра - о 9.00 біля входу в Кіно-культурний мистецький центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді (колишній кінотеатр Щорса), вул. Магістратська 3.

Довідково:

Муніципальна поліція - це правоохоронні органи, які знаходяться під контролем місцевих органів влади, включаючи муніципальну владу. Муніципальна поліція отримує заробітну плату з міського бюджету і, як правило, у неї менше прав, ніж у звичайної поліції. Повноваження та обладнання муніципальних поліцейських часто дуже обмежені. Проте, саме ця служба займається, наприклад, прибиранням незаконно встановлених МАФ-ів та гаражів, боротьбою з незаконною торгівлею та багатьма іншими питаннями з ряду тих, які місту необхідні, але для звичайної поліції не є пріоритетними.
Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає