Середа, 24 квітня 2024, 16:53
Повна версія сайту
;

Узбек намагався дати хабар чернігівському прикордоннику

11:12 24.02.2017    Коментарі  
 

З початку 2017 року у Державній прикордонній службі України проходить  внутрішньовідомча Акція «Вільні від корупції!», в якій приймають активну участь і прикордонники-чернігівці.

Ось і сьогодні вночі в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі» в пішому порядку до України прибув 30-річний громадянин Узбекистану.

Під час проведення з ним співбесіди, для встановлення мети прибуття до України, за безперешкодний перетин державного кордону іноземець запропонував офіцеру-прикордоннику грошову винагороду в розмірі 1400 гривень.

 Офіцер на пропозицію грошової винагороди відповіла відмовою, попередивши вищевказаного громадянина про кримінальну відповідальність за спробу дачі хабара.

Враховуючи те, що в діях іноземця присутні ознаки злочину передбаченого статтею 369 Кримінального Кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», про це були повідомлені співробітники Ріпкинського відділення Національної поліції, яким і був переданий іноземний громадянин для проведення слідчих дій.


Автор: Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко
Коментарів ще немає