П'ятниця, 29 березня 2024, 09:24
Повна версія сайту
;

Майбутні муніципальні поліцейські проходять іспит із фізпідготовки

12:15 24.02.2017    Коментарі  
 

Сьогодні для кандидатів на посади інспекторів новоствореної Муніципальної поліції в Чернігові проходить перший іспит – з фізичної підготовки.

Він складається з двох видів випробувань: треба пройти «тест Купера» (швидке виконання фізичних вправ для визначення фізичної підготовки) та 3 хвилини вести рукопашний бій з іншим кандидатом. При цьому задача не завдати шкоди супротивникові, а показати себе у кризовій ситуації, продемонструвати разом з силою психологічну стійкість.

За поведінкою претендентів спостерігає психолог, який, до речі, є у штаті чернігівської муніципальної поліції. У складі екзаменаційної комісії – керівники відділів нової структури та спортивні тренери.

Як вже повідомлялося раніше, Другий етап відбору - складання письмового іспиту на знання законодавства - відбудеться в понеділок, 27 лютого о 9.30 в залі засідань виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

 Конкурс на посади інспекторів Муніципальної поліції Чернігова був оголошений 11 січня, прийом документів кандидатів тривав до 10 лютого. Оголошеня про конкурс було розміщено на веб-порталі міської ради у розділі "вакансії".

І відбір кандидатів, і подальша робота муніципальної поліції проходитимуть гласно та відкрито.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає