Вівторок, 16 квітня 2024, 19:56
Повна версія сайту
;

На місці колишньої автостоянки по вулиці Шевченка, 160 хочуть збудувати автозаправку

12:31 02.03.2017    Коментарі  
 

Впродовж тижня Володимир Рудий намагається запобігти вибухонебезпечній ситуації по вулиці Шевченка 160. На місці, де раніше була автостоянка, стоять цистерни наповнені пропаном.

Аби з’ясувати, кому належать автомобілі і на якій підставі вони тут знаходяться, Володимир звертався і до поліції.

Чернігівці, які мешкають поблизу лікарні та колишньої автостоянки також запевнили, що проти будівництва АЗС та не розуміють, чому автомобілі знаходяться у житловому районі.

Після того, як Володимир почав активно закликати чернігівців, не допустити будівництва АЗС у житловому районі, до нього почали надходити погрози.

Володимир Рудий запевнив, не дивлячись на так звані погрози він продовжить відстоювати інтереси чернігівців, які мешкають поблизу колишньої австоянки.

Небезпечна ситуація біля діагностичного центру на Шевченка вибухнула на пленарному засіданні 16 сесії Чернігівської міської ради. Мешканці, які живуть у сусідстві зі ста тоннами пропану, дочекалися фіналу сесії, а це було вже близько 10-ї вечора і озвучили свою проблему.

Озвучена інформація виявилася бомбою для міського голови. Бо про те, що відбувається на Шевченка, 160 він дізнався від людей. І відразу дав відповідні доручення юристам аби вони взялися до справи.

Мер доручив направити відповідні запити до усіх контролюючих служб та структур та розібратися на якій підставі на землі чернігівської громади планується відкривати небезпечний об’єкт за спиною депутатського корпусу та міського голови. По закінченні пленарного засідання Владислав Атрошенко прокоментував ситуацію.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі, відео ТРК "Новий Чернігів"
Коментарів ще немає