П'ятниця, 26 квітня 2024, 13:49
Повна версія сайту
;

П’яний чернігівець скоїв три ДТП

10:52 13.03.2017    Коментарі  
 

7 березня близько восьмої вечора до поліції надійшла інформація, що вулицею Івана Мазепи рухається автомобіль BMW, який скоїв не одну дорожньо-транспортну пригоду. На його перехоплення виїхало кілька екіпажів патрульної поліції.

Розшукуваний автомобіль патрульні помітили на вулиці Толстого. Машина стояла практично посеред проїжджої частини, збивши перед цим дорожній знак «пішохідний перехід».

Водій транспортного засобу, 37-річний чернігівець, знаходився біля автомобіля. У нього були явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Пізніше це підтвердив медичний огляд.

Патрульні встановили, що до того, як наїхати на дорожній знак, BMW зіткнувся з автобусом «Рута» на вулиці Ціолковського і автобусом «БАЗ» на вулиці Мазепи. Постраждалих у жодній з ДТП немає.

Також з’ясувалося, що документи на транспортний засіб та право керування ним у водія відсутні.

Патрульні склали на громадянина три адміністративних протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна), два – за ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) і винесли постанову за ч. 3 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автомобіль евакуйовали на арешт майданчик.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає