Вівторок, 23 квітня 2024, 11:43
Повна версія сайту
;

Біля Шестовиці знайдений артилерійський снаряд

09:10 14.03.2017    Коментарі  
 

13 березня о 09:00 до Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення, про те, що поблизу села Шестовиця Чернігівського району на відкритій території місцеві жителі виявили предмет, схожий за ознаками на боєприпас. Небезпечне місце взяли під охорону співробітники Національної поліції.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Того ж дня на місце пригоди прибула група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області. Фахівці ідентифікували небезпечну знахідку, як 105-міліметровий артилерійський снаряд  часів минулих війн. Під час додаткового обстеження прилеглої території інших небезпечних предметів рятувальники не виявили. Боєприпас транспортували спецавтомобілем у визначене безпечне місце та знищили шляхом підриву.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян та нагадують про необхідність дотримання заходів безпеки у разі виявлення боєприпасів або схожих на них предметів. Ні в якому разі не чіпайте їх руками, не намагайтеся перенести, перекотити або розібрати. Про подію негайно повідомте рятувальників за номером "101" або правоохоронців за номером "102".


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає