П'ятниця, 19 квітня 2024, 12:16
Повна версія сайту
;

Міський колл-центр прийматиме повідомлення щодо збору коштів на ремонт садочків і шкіл

09:58 14.03.2017    Коментарі  
 

У міському колл-центрі створений спеціальний канал, який за номером 0800-50-93-50 цілодобово прийматиме інформацію щодо зборів коштах в школах та садочках міста.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Мер обурений тим, що попри його розпорядження щодо заборони поборів у закладах освіти міста, повідомлення про збір коштів продовжують з’являтися у соціальних мережах та у місцевих ЗМІ.

«Вчора я дав доручення начальнику управління освіти перевірити всі оприлюднені факти та дати їм оцінку. Якщо інформація підтверджується - вжити заходів. Якщо ж ні - в судовому порядку довести, що оприлюднена та неперевірена анонімна інформація - наклеп. Треба привчати людей до відповідальності!»,- зазначає Владислав Атрошенко.

Відзначимо, що анонімна інформація щодо поборів в школах до колл-центру прийматися не буде. «Необхідно повідомити номер навчального закладу та прізвище дитини. Тільки так ми зможемо об'єктивно оцінити кожне повідомлення та уникнути поширення неперевірених чуток, що на жаль, бачимо сьогодні»,- пише міський голова.

Нагадаємо, що міський голова Владислав Атрошенко видав розпорядження щодо заборони збирати кошти на ремонти шкіл та дитячих садочків міста, або на будь-які інші заходи, окрім харчування дітей.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає