Четвер, 25 квітня 2024, 01:26
Повна версія сайту
;

Комунальників області вітали з професійним святом

08:31 17.03.2017    Коментарі  
 

16 березня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зустрілися з працівниками сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з нагоди їхнього професійного свята.

Під час урочистої зустрічі Валентин Мельничук, відзначив роботу працівників соціально значимої та життєво важливої сфери підкресливши те, що їм вдалося в непростих умовах на належному рівні провести опалювальний сезон, прибирати сніг та розчищати дороги у зимовий період, утримувати інфраструктуру Чернігівщини на належному рівні. Також забезпечити безперебійну роботу установ, підприємств, організацій, сфери охорони здоров'я і освіти та інших закладів. Керівник подякував за освітлені й чисті вулиці, прибрані парки і сквери, а також за щоденні зручності, які комунальники надають своєю невтомною працею. За багаторічну і сумлінну працю Валентин Мельничук вручив Почесну грамоту та відзнаку обласної ради директору комунального підприємства «Носівські теплові мережі» Носівської районної ради Костянтину Грудіну.

Кращих працівників галузі привітали та вручили відзнаки перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

До своїх колег також звернулися з вітальними словами голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення В'ячеслав Сальніков, директор комунального підприємства «Носівські теплові мережі» Костянтин Грудін. Під час заходу зазначалося, що стабільну роботу розгалуженого житлово-комунального господарства області забезпечують понад 5 тисяч працівників. Виведення житлово-комунального господарства з критичного стану, перетворення його з технічно відсталої галузі на ефективну, з сучасною інфраструктурою є важливим завданням. Торік обсяги капіталовкладень на виконання заходів з технічного переоснащення ЖКГ області становили майже 270 млн гривень. У житловому фонді на виконання капітального, поточного ремонтів та функціонування ліфтового господарства за рахунок коштів місцевих бюджетів та обігових коштів підприємств використано більше 25 млн гривень. На благоустрій міст, селищ та сіл з місцевих бюджетів виділено понад 197 млн гривень. З метою зменшення використання природного газу на 59 об'єктах проведено роботи з реконструкції котелень на використання альтернативних видів палива. Частку сумарної потужності цих котелень в регіоні збільшено до 7,3 відсотків.

Завершилися урочистості музичними привітаннями артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає