Субота, 20 квітня 2024, 09:31
Повна версія сайту
;

«Просвіту» хочуть виселити

08:42 17.03.2017    Коментарі  
 

Чернігівське товариство «Просвіта», що знаходиться по вулиці Хлібопекарській, хочуть виселити із займаного приміщення.

Про це розказав голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Олександр Шевченко.

За його словами, вчора, 16 березня, «Просвіта» отримала лист від обласного управління комунального майна про вимогу звільнити приміщення, мотивують це закінченням дії угоди оренди.

Шевченко каже, що дія угоди оренди дійсно закінчилася ще 31грудня 2016 року, однак, просвітяни направили 19 грудня минулого року лист щодо її продовження.

«Відповідь прийшла через 18 днів після завершення дії угоди, 18 січня 2017 року. Суть відповіді «Ми вас почули. Оплатіть оренду й будемо розглядати питання». Оплатили, надіслали звернення повторно. Відповіді до сьогодні немає»,- каже Олександр Шевченко.

Окрім того, голова «Просвіти» нарікає на тому, що неодноразово з обланою владою велися перемовини і чиновники обіцяли винести це питання на розгляд сесії то у лютому, то у березні.

«Лист про виселення підписаний С. Свиридовим, заступником начальника управління коммайна. Додзвонилися до начальника – Андрія Буніна. Запитали про лист й чим мотивують, бо ми писали звернення щодо продовження угоди оренди. У відповідь почули «Це приміщення має більшу комерційну вартість ніж платите ви»»,- розказує Олександр Шевченко. 

Просвітяни збираються звертатися до своїх колег, які воювали на сході країни, аби не дати відібрати приміщення. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі, по матеріалам Сіверщини
Коментарів ще немає