Четвер, 28 березня 2024, 15:12
Повна версія сайту
;

В Смолині поліція затримала магазинного крадія на місці злочину

09:30 17.03.2017    Коментарі  
 

В Смолині Чернігівського району група реагування патрульної поліції застала на місці злочину місцевого жителя, який вдруге за добу обікрав сільський магазин.

Зранку 16 березня до Чернігівського районного відділення поліції надійшло повідомлення про пошкодження дверей у приватному магазині в селі Смолин. На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції у складі капітана поліції Олега Клименка та капітана поліції Віктора Дубинки. 

Продавчиня розповіла поліцейським, що в закритому магазині хтось є. Наряд, з дотриманням правил особистої безпеки, зайшов до приміщення і побачив там чолов’ягу, який сидів біля відкоркованої пляшки горілки. Під верхнім одягом зловмисник заховав ще дві пляшки горілки та пляшку коньяку, 3 блоки цигарок, пачку сухариків та цукерки. 

Поліції затриманий пояснив, що він проживає тут же, у Смолині, має судимості за крадіжки. А вчора близько 22 години йому прикортіло випити. Не довго думаючи, чоловік взяв сокиру, лом, молоток, зламав двері і вдерся до магазину. Оскільки заклад ніяк не охороняється, таке зухвале і досить гучне проникнення злодія залишилося непоміченим. 

У торговому залі зловмисник набрав горілки, ковбаси й пішов пиячити. Цього здалося замало, тож він повернувся до вже обікраденого ним же закладу, щоб продовжити банкет. Там невдаху і затримала поліція. 

Слідчо-оперативна група задокументувала факт крадіжки з магазину, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України («крадіжка»). Магазин оцінив свої збитки у тисячу гривень.

Крадія затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає