Вівторок, 16 квітня 2024, 14:19
Повна версія сайту
;

Березенко - прогульник Медичного комітету ВРУ

13:21 20.03.2017    Коментарі  
 

Чернігівський нардеп - мажоритарник від фракції БПП, Сергій Березенко потрапив до списку прогульників Комітету з охорони здоров'я Верховної Ради. Він пропустив половину засідань комітету - 52%.

Про це йдеться в дослідженні роботи комітету Рухом ЧЕСНО.

У коментарі ЧЕСНО нардеп пояснив свої прогули тим, що засідання Комітету з охорони здоров'я раптово переносяться: "Бачте, у нас достатньо важкий комітет. У нас є проблема з організацією проведення. Дуже багато є засідань, які не відбуваються … Інколи засідання переносять на інший день. І умовно проводяться у вівторок в перерві між ранковим і вечірнім засіданням"

Також пан Березенко наголосив, що крім обов'язків по Комітету з охорони здоров'я у нього ще є обов'язки заступника фракції БПП, які теж забирають час: "Оскільки я заступник голови фракції, то у мене ще є деякі обов'язки".

Ще однією причиною проблем роботи Комітету депутат назвав проблеми з кворумом, що можна прийти на засідання, а через відсутність кворуму його розпускають. Окремо Березенко зауважив, що у Комітеті є багато представників опозиції, що ускладнює проведення конструктивної роботи.

Насамкінець представник БПП додав, що виправдовувати свою низьку відвідуваність не хоче, але пообіцяв змінити ситуацію.

Нагадаємо, Комітет з охорони здоров'я має одні з найгірших показників по законодавчій активності. За два з половиною роки роботи до підписання тут змогли довести лише три законопроекти, з яких два — це зміни до 2 статей чинних законів, де один був поданий ще у 2013 році.


 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає