П'ятниця, 19 квітня 2024, 18:17
Повна версія сайту
;

Атрошенко провів власне розслідування, як працюють ЖЕКи

08:46 21.03.2017    Коментарі  
 

Докази продемонстрував наочно на щопонеділковій нараді. Зроблені ним фото з купами неприбраного сміття, опонента – начальника 13-го ЖЕКу Володимира Прищепу, просто обеззброїли. 

- Я вчора об’їжджав підпорядковану вам територію. Це суцільний смітник, - каже Владислав Атрошенко.
- Так, це моя територія – 171-й завод. В п’ятницю вивезено було повністю, відповів начальник ЖЕКу №13 Володимир Прищеп.
- Та нащо ви брешете. Я не люблю брехні. Повторюю для всіх, я не люблю брехні. Коли там був, то запитав мешканців, скільки лежить це сміття. Це сміття лежить два тижні і більше, - заявив мер міста.

Спроба виправдатися з тріском провалилася, бо окрім сміття не прибрано ще й купа не прибраних гілок. Далі більше, старі поламані дитячі майданчики, які несуть загрозу здоров’ю дітей.

Так, для начальника 13-го ЖЕКу закінчився звіт про роботу його відомства. Хоча почався він не надто гладко. Підготовлену доповідь мер слухати повністю не став. Дав зачитати свою.

«Від’ємний результат з’явився як наслідок відсутності управління фінансами, так і господарськими питаннями. А саме, адміністративні та загальновиробничі витрати витрачені більше затверджених на суму 306 тисяч, сплачено податок на прибуток 214 тисяч гривень, перевиконано робіт майже по всім статтям тарифу на суму 1999000».

Озвучені далі цифри не кращі. Хоча й адміністративні витрати, за словами начальника ЖЕКу, зараз скорочують як можуть. Та й в інших напрямках начебто працюють, але проблем вистачає.

Сміття ж пообіцяв прибрати вже сьогодні і знову нарвався на гнів міського голови: «Сьогодні ви не встигнете. Навіщо ви мені знову брешете? У вас стільки цих куп, що, дай Бог, щоб ви їх за неділю вивезли».

Ревізував градоначальник не лише територію цього ЖЕКу. Є проблемні зони й в інших районах Чернігова, особливо багато відходів біля трансформаторних підстанцій. Міський голова доручив спільно з «Обленерго» усунути цю проблему, адже через неясність, кому підвідомчі деякі ділянки і виникають такі проблеми.

Сюжет телеканалу "Дитинець"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає