П'ятниця, 29 березня 2024, 03:10
Повна версія сайту
;

Уряд Польщі змінює засади міграційної політики – глава МВС

14:47 21.03.2017    Коментарі  
 

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Блащак скасував документ під назвою "Міграційна політика Польщі" у редакції 2012 року.

Про це повідомляє Telewizja Republika.

Цей документ, як відомо, визначає стратегічні засади міграційної політики Польщі, є підставою для формування законодавства країни у цій сфері.

"На мій запит рада міністрів скасувала документ "Міграційна політика Польщі", бо нинішня його редакція не відповідає викликам, які стоять перед нашою країною. В ньому не враховано ситуації міграційної кризи, в якій опинилася нині Європа", – сказав Блащак.

Глава МВС, що найважливішими є два аспекти міграційної політики – вплив на ринок праці і безпека громадян.

"Польща повинна виробити нову міграційну політику, яка відповідатиме вимогам сучасності. Необхідно виконати багато роботи, щоб вирішити всі сучасні міграційні проблеми, в рамках нормативних актів, крім того, необхідно співпраця багатьох органів держави", – підкреслив Якуб Скиба, віце-премʼєр з питань внутрішньої політики уряду Польщі.

Нагадаємо, в лютому цього року віце-прем'єр і міністр розвитку та фінансів Польщі Матеуш Моравецький заявив, що його країна прийняла "сотні тисяч біженців з України".

http://www.eurointegration.com.ua


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає