Четвер, 25 квітня 2024, 20:48
Повна версія сайту
;

Перевірка не виявила порушень на автостоянці у Бобровиці, де, нібито, планують будувати заправку

11:04 23.03.2017    Коментарі  
 

Управління державного архітектурно-будівельного контролю не виявило порушень під час перевірки автостоянки по вулиці Шевченка, 144а, у мікрорайоні Бобровиця.

Таку відповідь отримав на свій депутатський запит Олександр Тимошенко.

Перевірка проводилася 14 березня і під час огляду на стоянці були лише легкові автомобілі та один вантажний (цистерна для перевезення вогненебезпечних цистерн).

«На території автостоянки підготовчі та будівельні роботи не ведуть»,- зазначається у відповіді.

Окрім того зазначається, що згідно інформації Управління архітектури та містобудування, містобудівні умови та обмеження на дану земельну ділянку не давалися.

Враховуючи все це, Управління державного архітектурно-будівельного контролю зробило висновок, що підстави для вжиття заходів відсутні. У той же час, посадовою особою управління була проведена роз’яснювальна робота із землекористувачем, керівником Чернігівської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів Лисицею Ю.М.

Нагадаємо, що у Чернігові розгорівся скандал щодо будівництва АЗС по вулиці Шевченка 160, на місці, де раніше була автостоянка.

На останній сесії міської ради мешканці мікрорайону Бобровиця поскаржилися міському голові Владиславу Атрошенку на цю ситуацію. Він  дав відповідні доручення юристам аби вони взялися до справи.

Мер доручив направити відповідні запити до усіх контролюючих служб та структур та розібратися на якій підставі на землі чернігівської громади планується відкривати небезпечний об’єкт за спиною депутатського корпусу та міського голови.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає