П'ятниця, 19 квітня 2024, 15:16
Повна версія сайту
;

«Іди або займатися тенісом, у тебе не погано виходить, або наведи лад в транспорті»,- Атрошенко Бєльскому

11:01 24.03.2017    Коментарі  
 

Сьогодні, 24 березня, невдоволені графіком маршруту №25 чернігівці прийшли на сесію міської ради. Містяни скаржилися, що кожного дня по 30 хвилин чекають на маршрутку.

В свою чергу, начальник Управління транспорту міськради Олександр Бєльський заявив, що група людей каже неправду, адже перевірка управління не показала збоїв у графіку маршруту. За його словами, маршрут №25 працює краще за всі інші.

Міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що Бєльскому потрібно було б виписати догану, адже це вже не перший раз, коли чернігівці приходять скаржитися на сесію з приводу транспортного питання. Тож, мер дав доручення Бєльскому кожного дня протягом двох тижнів моніторити графік роботи маршруту №25 разом із представниками перевізника і громадськості.

«Іди або займатися тенісом, у тебе не погано виходить, або наведи лад в транспорті»,- заявив Атрошенко Бєльскому.

Він зазначив, що Олександру Бєльському треба навести лад в Управлінні, розібратися із графік маршрутів і питанням продовження маршруту №39 до Шерстянки, як просять містяни.

«Ми ж не можемо розглядати це питання на кожній сесії»,- підкреслив Владислав Атрошенко.

Мер зазначив, що начальник Управління транспорту має прикласти усіх зусиль, аби вирішити всі ці питання. У разі, якщо якесь питання не може бути вирішено прямо зараз, Бєльсикй має зібрати людей, пояснити їм чому питання не може бути вирішено і сказати, коли воно таки зможе бути вирішено. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає