Четвер, 28 березня 2024, 12:08
Повна версія сайту
;

В Управлінні СБУ в Чернігівській області відбулись урочистості з нагоди професійного свята

08:50 27.03.2017    Коментарі  
 

24 березня в Управлінні СБ України в Чернігівській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята – 25-ї річниці з дня створення СБУ.

Привітати співробітників української спецслужби до Управління завітали голова обласної держадміністрації Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, а також інші керівники органів місцевої влади та самоврядування, правоохоронних і судових органів.

Виступаючи перед присутніми, Валентин Мельничук, зокрема зазначив, що у вітчизняній спецслужбі працюють люди, для яких захист суверенних інтересів держави, її суспільного, економічного та оборонного потенціалу – справа високої честі і священний обов'язок.

За порівняно невеликий період свого становлення, наголосив керівник, Служба Безпеки України витримала серйозний екзамен на зрілість, професіоналізм і компетентність.

І особливого патріотизму, високої мужності і героїзму, за словами промовця, діяльність співробітників СБУ набула з початком військових дій на сході держави, коли, як ніколи, гостро постала проблема захисту суверенітету і незалежності нашої держави, за що їм висока і щира всенародна вдячнісь...

Привітали співробітників Управління СБУ з професійним святом і інші високі посадовці краю. Вони побажали їм міцного здоров'я, миру, благополуччя, витримки та вагомих успіхів у роботі на благо нашої держави і українського народу.

Під час урочистостей співробітники Служби безпеки України отримали відомчі нагороди, грамоти та інші відзнаки.


Автор: За інформацією прес-служби Управління СБУ в Чернігівській області
Коментарів ще немає