Четвер, 25 квітня 2024, 22:53
Повна версія сайту
;

Коли закінчать будівництво притулку для тварин?

10:19 29.03.2017    Коментарі  
 

Будівництво притулку для тварин на вулиці Володимира Дрозда, колишній Любченка, у Чернігові дещо сповільнилося. Наразі, відбувається корегування проекту майбутнього пункту тимчасового утримання тварин. Про це під час наради у мерії повідомив начальник ЖКГ Ярослав Куц. На реалізацію запланованого притулку витратять понад 3 мільйона гривень.

Проектант обіцяє здати роботу до 1-го квітня на експертизу, каже Ярослав Куц, після чого планують одразу приступити до будівництва притулку. 

Крім того, начальник управління ЖКГ презентував звіт за результатами роботи у 2016 році. Як замовник робіт, управління витратило на ремонти та утримання житлового фонду, доріг, озеленення, придбання спецтехніки та впровадження міських програм понад 200 мільйонів гривень.

На утримання та ремонти житлового фонду Чернігова видатки склали майже 25 мільйонів гривень. З яких 11 мільйонів витратили на капітальний ремонт ліфтів у багатоповерхівках.

Озеленили місто більше ніж на 20 мільйонів гривень, провели роботи у скверах, парках Чернігова - встановили 307 термочаш для вертикального озеленення, облаштували газони, в парку по проспекту Миру зокрема, розпланували клумби, встановили лавочки та урни.

Майже 8,5 мільйонів гривень витратили на реконструкцію та ремонти фонтанів у місті.

Встигли провести капітальні роботи на міських пляжах. Майже 5 мільйонів гривень вклали у відновлення зони відпочинку «Золотий Берег» - там з’явилося 5 роздягалень, 22 парасолі, 32 лави, завезено 1200 тон кварцового піску.

Крім того, зазначив Ярослав Куц, частково втілили програму «безпечне місто» - так, у Чернігові з’явилося 27 відеокамер та інші системи, які дозволяють виявляти порушників на дорогах обласного центру. Загалом, спрацювало управління минулоріч більш якісно, ніж у 2015-му. Проте, на досягнутому, каже головний комунальник міста, не зупинятимуться, адже планів на майбутнє ще багато.

Відео ТРК "Новий Чернігів"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає