Четвер, 25 квітня 2024, 07:51
Повна версія сайту
;

Проект ЄС EGOV4UKRAINE шукає розробника спільних програмних рішень для урядових установ в Україні

16:25 29.03.2017    Коментарі  
 

Проект ЄС EGOV4UKRAINE оголошує тендер на закупівлю безпечного програмного рішення щодо інтероперабельності (функціональної сумісності) для урядових установ в Україні.

Тендерні заявки будуть прийматися до 28 квітня 2017 року.

Закупівля проводиться в рамках проекту EGOV4UKRAINE на підтримку європейської програми децентралізації в Україні U-LEAD.

Інтероперабельність в урядових установах формує основу для надання адміністративних послуг у понад 600 центрах надання адміністративних послуг місцевого рівня в Україні. Вона також забезпечує доступ таких центрів до інформації в національних реєстрах, а отже дозволяє оперативно надавати високоякісні адміністративні послуги. Інтероперабельність створює основу майбутнього розвитку електронних послуг і сервісів для громадян. Реалізація програмного рішення запланована на кінець 2018 року.

«Завдяки розробці електронних послуг, ми допомагаємо уряду України усунути бюрократичні перепони та мінімізувати корупційні ризики. У такий спосіб, обробка даних та інша діяльність державних органів стає прозорішою», - пояснює Марі Педак, експертка Академії електронного управління/e-Governance Academy і керівниця проекту EGOV4UKRAINE.

Детальну інформацію щодо закупівлі можна знайти на ресурсах державних закупівель Естонії та України:

http://e.gov.ua/content/ogoloshennya-do-uchasti-v-mizhnarodnomu-tenderi;

https://riigihanked.riik.ee/register/hange/184454.
 
За подробицями звертайтеся, будь ласка, до Марі Педак, керівниці проекту підтримки U-LEAD/ EGOV4UKRAINE e-Governance Academy, за тел. +380 631 643 550 або e-mail: mari.pedak@ega.ee

Довідка:

За підтримки програми U-LEAD, бюджет якої складає 102 млн євро, в Україні буде створено прозору і підзвітну багаторівневу систему управління, яка реагуватиме на потреби громадян. Метою програми є посилення спроможності ключових суб’єктів на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою реалізації регіональної політики та реформи децентралізації, а також вдосконалення адміністративних послуг на місцевому рівні для громадян України.

Програма U-LEAD з Європою спільно фінансується Європейським Союзом та країнами-членами, а саме Данією, Німеччиною, Польщею та Швецією, з метою підтримки українського уряду у впровадженні важливої реформи децентралізації. Виконавці програми: Німецьке товариство міжнародної співпраці (GIZ) ГмбХ та Шведське агентство з питань  міжнародного співробітництва і розвитку (SIDA). Термін реалізації: 2016-2020 рр.

«Академія електронного управління»/e-Governance Academy – це естонська консультаційна організація та незалежний аналітичний центр, заснований для формування та передачі знань і кращої практики у сфері електронного урядування, електронної демократії, кібербезпеки та відкритого інформаційного суспільства. Із 2002 року, Академія підготувала понад 3000 службовців із більш ніж 60 країн, а також очолювала або приймала участь у понад 60 міжнародних проектах національного, місцевого та організаційного рівнів.


Автор: Програма U-LEAD
Коментарів ще немає