Вівторок, 16 квітня 2024, 19:31
Повна версія сайту
;

Суд зобов’язав прокуратуру розслідувати справу з «оборудками» на землях Ялівщини

09:16 30.03.2017    Коментарі  
 

Новозаводський районний суд м.Чернігова зобов’язав Чернігівську місцеву прокуратуру внести відомості до ЄРДР відносно працівника прокуратури, який 3,5 га землі під базою ПМК-59 біля Ялівщини "зарахував" до земель житлової забудови і відмовився на цій підставі оскаржувати незаконне рішення міської ради про зміну її цільового призначення.

Про це на свої сторінці у Фейсбуці повідомляє Громадський активіст Олександр Гашпар.

Нагадаємо, що під час сесії міської ради, 1 грудня, було ухвалене рішення про зміну цільового призначення 3,6 гектарів землі по вулиці Лісовій, 42 з "для обслуговування виробничої бази" на "для будівництва багатоповерхових житлових будинків з об'єктами громадського призначення, підземними паркінгами для автомобілів та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі і об'єктах громадського призначення". На цій ділянці планується будівництво багатоповерхівки.

Як відомо, даною земельною ділянкою користується ТОВ «Житлобудсервіс», директором якого є Григорій Пузан. Цей забудовник відомий у Чернігові завдяки скандальному будівництву на березі Стрижня.

Земельна ділянка по вулиці Лісовій, 42 межує з елітним котеджним містечком, на території колишнього табору «Спутник», що зараз називають «Царським селом».

Більше детально про земельну ділянку читайте за посиланням.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає