П'ятниця, 29 березня 2024, 06:55
Повна версія сайту
;

Конкурс на проведення Майстерні міста 2017 «Облаштування, використання і розвиток громадських просторів»

14:09 30.03.2017    Коментарі  
 

Українські міста запрошуються до участі у конкурсі на проведення Майстерні міста 2017 «Облаштування, використання і розвиток громадських просторів».

В рамках конкурсу 3 міста-переможці зможуть отримати фінансування в сумі до 2.000 євро (кожне), а також консультації під час підготовки та реалізації заходу.

Прийом заявок триватиме до 9 квітня 2017 року (включно).

“Майстерня міста” – це урбаністично-культурний проект, що стартував у 2012 році за ініціативи проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», який за дорученням уряду Німеччини виконує Deutsche Gesellschaft  für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, та Львівської міської ради. За 5 років створено відкриту платформу для інноваційних ідей, діалогу та активної співпраці між громадськими організаціями, представниками міської влади та активними мешканцями.

За останні роки багато українських міст виявили бажання використати “Майстерню міста” як інструмент у міському діалозі. Прагнучи підтримати проведення Майстерні у зацікавлених містах, проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» оголошує конкурс “Майстерня міста 2017. Облаштування, використання і розвиток громадських просторів”.

Довідка: Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім пріоритетних напрямів німецька співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Детальний опис та умови конкурсу

Аплікаційна форма


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає