Четвер, 25 квітня 2024, 12:37
Повна версія сайту
;

Бєльский пояснив чому йде з посади

15:35 30.03.2017    Коментарі  
 

27 березня начальник управління транспорту та зв’язку Олександр Бєльський написав заяву на звільнення. На посаді він пробуде ще місяць. За цей час у міській раді йому повинні знайти заміну.

Про це повідомляє Чeline.

Причина звільнення банальна: роботи багато, а заробітна плата бажає кращого. Олександр Бєльський переконує: написана заява на звільнення – це не результат останніх подій та погроз мера на крайній сесії.

Рішення звільнитися начальник управління транспорту та зв’язку прийняв давно, і керівництво про це знало. Бєльський вважає, що виконав усі зобов’язання, які на нього були покладені, маючи на увазі транспортну реформу в місті.

Нового місця роботи транспортник ще не знайшов. Утім, переконує: має чим зайнятись у вільний час. «Із сім’єю більше часу проводитиму. І своєму хобі – настільному тенісу – приділю більше уваги, як радив пан Атрошенко», – пожартував Олександр Бєльський.

Як раніше повідомляв ПіК, на офіційному сайті міської ради 28 березня з’явилося оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад. Серед них і посада начальника Управління транспорту.

Нагадаємо, що Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, під час останньої сесії ради, висловив своє невдоволення роботою Олександра Бєльського щодо транспортної реформи в місті. «Іди або займатися тенісом, у тебе не погано виходить, або наведи лад в транспорті»,- заявив Атрошенко Бєльскому.

Як відомо, на останню сесію знову прийшли чернігівці, які скаржилися на роботу маршруту №25.



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає