Середа, 08 травня 2024, 18:27
Повна версія сайту
;

Дорогу до пляжу «Золотий берег» хочуть реконструювати за 9 мільйонів гривень

09:31 14.04.2017    Коментарі  
 

Управління Житлово-комунального господарства розробило проект реконструкції дороги від Школи мистецтв до пляжу «Золотий берег», аби була можливість продовження туди маршруту №15.

Орієнтовна вартість таких робіт складає 9 мільйонів гривень, пише Тетяна Романова на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, жителі цього району побоюються реконструкції через ймовірну вирубку дерев, адже за планом дорогу мають зробити на порядок ширшою, ніж вона є на сьогоднішній день.

«Особисто я за конструктив і здатність знаходити спільну мову. Але в цьому випадку бачу проблему закритості інформації щодо реконструкції даної дороги - проект вже є, але його ніхто не бачив. І якби люди не вийшли, певно, що ніхто б і не побачив його»,- пише Романова.

У той же час, депутат міської ради Сергій Воробйов створив форму для голосування із пропозиція щодо майбутньої дороги.

У формі зазначається, що для того, аби відділ безпеки руху поліції дав дозвіл на продовження маршруту №15 до пляжу «Золотий берег», потрібно виконати умови: мінімальна ширина дороги 6.6м, та тротуар мінімум 1.5 м. Проектанти радять тротуар зробити шириною 2м.

Також, пропонується вздовж дороги прокласти велодоріжку, яка від дороги буде відділена зеленою зоною завширшки від 0.5 до 3м в залежності від того, які цінні дерева потрібно огинати для того, щоб їх не вирубувати.

Ширина двосторонньої велодоріжки може бути мінімум 2.4м, але в такому разі вона буде не придатна для руху інвалідних візків. Для руху інвалідних візків в двох напрямках мінімальна ширина велодоріжки має бути 3м.

Як запевнив представник ЖКГ, перед  будь-якими роботами буде проведено громадські слухання, або інші заходи по збору думок громадськості.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає