Субота, 20 квітня 2024, 08:56
Повна версія сайту
;

Квітнева сесія міськради. Текстова онлайн-трансляція

12:00 21.04.2017    Коментарі  
 

На сьогодні, 21 квітня, було заплановане проведення чергової сесії Чернігівської міської ради. На розгляд депутатів виноситься більше 20 питань.

Зокрема, щодо дострокового припинення повноважень депутата Ігоря Андрійченка, котрий за власним бажанням вирішив відмовитися від мандату.

Також, розглядатиметься питання компенсації комунальному підприємству «Чернігівське тролейбусне управління» за пільгові перевезення громадян.

Депутати будуть вносити зміни до екологічної програми міста та програми ЖКГ.

ПіК вів текстову онлайн-трансляцію. 

12:00 Сесію офіційно закрили. 

11:00 Розглядають депутатські запити. 

10:55 Розглядається додаткове питання щодо передачі приміщення колишньої школи №8 адміністративному суду.

10:15 Всі правки до бюджету були прийняті. Депутати розглядають земельні питання. 

10:10 Депутати перейшли до розгляду ряду бюджетних питань.

10:10 Розглядається додаткове питання щодо внесення змін до програми розвитку туризму і промоції. Воно також було прийнято без обговорень. 

10:10 Депутати перейшли до розгляду питання змін до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова. З кількома правками питання було прийняте.

10:05 Депутати погодили ще низку питань порядку денного без жодних обговорень. 

10:05 Питання Про затвердження Звіту про витрачання коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова за І квартал 2017 року було підтримало без обговорень за основу і вцілому. 

10:00 Зміни до програми ЖКГ були прийняті. Депутати розглядають зміни до екологічної програми міста. Вцілому всі пропозиції були підтримані депутатами. 

9:50 Розглядається питання щодо внесення змін у програму ЖКГ.

9:47 Перейшли до розгляду питань по Громадському бюджету. Всі запропоновані зміни були затверджені. Без обговорень було прийнято рішення про компенсацію ЧТУ за пільгові перевезення у сумі 19 мільйонів гривень. 

9:45 Депутати підтримали заяву Ігоря Андрійченка щодо дострокового припинення повноважень депутат міськради. «За» проголосувало 26 депутатів.

Міський голова Владислав Атрошенко подякував за роботу Андрійченка в залі. 

9:35 Депутати перейшли до затвердження порядку денного. Комісії пропонують включити питання щодо внесення змін у Програму розвитку туризму і промоції міста. Питання було включено до порядку денного. 

Ще одне питання про передачу колишньої школи №8 адміністративному суду. «Ми ніколи не заберемо цю школу від адміністративного суду»,- каже мер. За словами Атрошенка, є варіант залишити школу на балансі міста і ремонтувати її за власний кошт, або передати до адміністрації суду і ремонт проводитиметься за рахунок державного бюджету.

Питання включено до порядку денного. З усіма змінами і доповненнями депутати узгодили порядок денний сьогоднішньої сесії. 

9:30 Перед початком розгляду питань порядку денного перед депутатами виступають, які самі кажуть, учасники АТО і представники Майдану.

Вони кажуть, що секретар міськради Віктор Бистров є власником елітних площ у центрі міста і переписав це все на свою дружину. Вони звернулися до правоохоронців щодо розслідування цієї інформації.

Кажуть, що хочуть, аби на місці Бистрова сиділа «чесна людина», передивилися кандидатуру Бистрова.

Атрошенко каже, що правоохоронці реагують на всі такі публічні заяви і не може дати кваліфікацію цим заявам. 

«Я не відслідковував хто яким майном заволодів»,- каже мер.

9:20 Сесія розпочинає свою роботу. Письмово зареєструвалося 34 депутати і міський голова. 

Сесію офіційно відкрили. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає