Четвер, 28 березня 2024, 21:10
Повна версія сайту
;

Депутати міської ради внесли зміни до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова

13:02 21.04.2017    Коментарі  
 

Сьогодні, 21 квітня, на пленарному засіданні Чернігівської міської ради депутати внесли зміни до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016-2017 роки, доповнивши до неї природоохоронні заходи. А саме: дослідження гідрологічних режимів території «Кордівка» та Коригування робочого проекту «Розчищення русла річки Стрижень на ділянці від вул. Героїв Чорнобиля до вул. Київська у м. Чернігові».

При проведенні дослідження гідрологічних режимів території «Кордівка» будуть визначені негативні фактори та рекомендації щодо їх усунення. Обсяг фінансових ресурсів на виконання цих робіт у поточному році складає 110 тис. грн. Даний природоохоронний захід ініційовано у зв’язку із необхідністю проведення досліджень та сприяння розвитку гідрологічних умов паркової зони міста Чернігова з подальшою можливістю створення рекреаційної зони.

Крім того, депутати міської ради виділили 90 тис. грн на коригування робочого проекту «Розчищення русла річки Стрижень на ділянці від вул. Героїв Чорнобиля до вул. Київська у м. Чернігові». Даний робочий проект розроблений у 2015 році та для подальшої реалізації потребує коригування кошторисної частини у зв’язку із ростом цін.

Попередньо це питання розглядалося на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради, що відбулося 6 квітня. Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц повідомив, цього року в Чернігові планується завершити роботи по будівництву очисних споруд в районі вул. Героїв Чорнобиля та розроблятиметься проект по будівництву очисних споруд в Чорториївському яру.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає