П'ятниця, 26 квітня 2024, 07:58
Повна версія сайту
;

У Чернігові судять суддю

13:05 21.04.2017    Коментарі  
 

У Новозаводському районному суді Чернігова розпочалося слухання справи щодо судді іншого, Деснянського суду Ліни Карапути, стосовно якої складено протокол про адміністративне правопорушення.

Про це повідомляє Сівер-центр.

Протокол про адміністративне правопорушення стосовно судді Деснянського районного суду Ліни Карапути склали співробітники управління захисту економіки та головного управління поліції в області. Суть у тому, що суддя нібито не повністю вказала свої доходи за 2016 рік.

На першому засіданні в цій справі Новозаводського районного суду (суддя – Юрій Овсієнко) власне ще не почався розгляд по суті. Але з висловлювань сторін процесу відомо, що йдеться про спадщину у вигляді земельної ділянки, яку отримала суддя восени минулого року. Дані про це має державна фіскальна служба.

Зі свого боку Ліна Карапута зазначила, що надала суду довідку про доходи.

Як свідки в цій справі фігурують співробітники Державної фіскальної служби та нотаріальної контори. Тож на наступне судове засідання викликаний спеціаліст ДФС.

Представник прокуратури області, яка веде слідство за порушеним протоколом, та адвокат судді Ліни Карапути утримуються від коментарів з даного приводу.

Наступне судове засідання в цій справі відбудеться 4-го травня.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає