П'ятниця, 29 березня 2024, 01:13
Повна версія сайту
;

Чернігівська міська рада внесла ряд змін до міського бюджету на 2017 рік

14:23 21.04.2017    Коментарі  
 

Депутати міської ради сьогодні, під час пленарного засідання 19-ї сесії міської ради 7 скликання, внесли зміни та доповнення до міського бюджету на 2017 рік.

За рахунок вільного залишку коштів загального та спеціального фондів (бюджету розвитку) додатково виділені кошти Деснянській та Новозаводській районним у місті Чернігові радам у сумі 86,4 тис. грн та 45,6 тис. грн відповідно для компенсації пільг, наданих державою, а саме, пільговий проїзд громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

Інші бюджетні призначення спрямовані:

управлінню охорони здоров’я міської ради на фінансування на травень місяць ДЗ «Вузлова лікарня станції Чернігів Південно-Західної залізниці»у сумі 35,5 тис. грн

управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради у сумі 350 тис. грн на капітальний ремонт (заміна віконних блоків в приміщеннях 12 клубів за місцем проживання) для ПЗ КЗ «Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання»;

управлінню освіти міської ради для Чернігівського міського центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю у сумі 114,85 тис. грн на закупівлю рятувальних дитячих та дорослих жилетів та придбання необхідних деталей та запчастин для теплоходу «Казбек» задля підготовки теплоходу до навігації.

Крім того, депутати проголосували за зміни до Програми забезпечення обороноздатності військових формувань територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Чернігові на 2016-2017 роки та додатково виділили 81 тис. грн.

Ці кошти призначені для придбання паливно-мастильних матеріалів, палатки військової, спорядження та технічних засобів для облаштування і забезпечення позицій військ та блокпостів.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає