П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:42
Повна версія сайту
;

Майже 700 учнів Менщини виборювали першість у районній спартакіаді

08:55 24.04.2017    Коментарі  
 

У Менському районі серед учнів загальноосвітніх шкіл півроку тривали змагання з різних видів спорту: футболу, легкоатлетичного кросу, баскетболу, настільного тенісу, шахів та футзалу. 21 квітня у Мені відбувся восьмий — завершальний — етап спартакіади з легкої атлетики.

Привітали юних спортсменів перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич, народний депутат України Валерій Давиденко, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш та керівники району.

— Менщина завжди мала гарні спортивні результати, представники району отримували призові місця на обласних та всеукраїнських змаганнях. Тож бажаю вам і надалі гідно представляти свою малу Батьківщину та досягати світових спортивних висот, — звернувся Леонід Сахневич до учасників спартакіади.

Перший заступник голови ОДА передав організаторам заходу нові м’ячі, які отримають команди-переможниці останнього етапу змагань.

Ніна Лемеш зауважила, що Чернігівщина славиться спортивними перемогами, які здобувають і вихідці з маленьких стадіонів. Вона вручила грамоти та пам’ятні сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області п’яти найкращим юним спортсменам попередніх етапів спартакіади.

Також очільниця профільного департаменту презентувала гостям книги «Спортивне зузір’я Чернігівщини» та «Олімпійська спадщина», в яких є розділи і про спортсменів Менщини.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає