П'ятниця, 19 квітня 2024, 09:20
Повна версія сайту
;

У Чернігові відзначили 72-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

14:08 09.05.2017    Коментарі  
 

9 травня в обласному центрі відбулися заходи з нагоди 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Розпочалися урочистості у сквері ім. М. М. Попудренка вшануванням пам'яті полеглих, які віддали своє життя за свободу Вітчизни, хвилиною мовчання. Прозвучали дзвони пам'яті та Державний Гімн України. Пролунали залпи військового салюту.

До учасників церемонії звернулися голова обласної ради Ігор Вдовенко, очільник обласної державної адміністрації Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова Чернігівської міської ради ветеранів Ірина Четвертак. У заході взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

Керівники області, міста, ветерани Другої світової війни, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, установ та організацій, чернігівці поклали квіти до Братської могили воїнів, що полягли в боях за Батьківщину, меморіальних стел загиблим учасникам антитерористичної операції та Героям Небесної Сотні.

Завершилося відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні біля Меморіалу Слави. Учасники заходу вшанували пам'ять полеглих хвилиною мовчання та поклали квіти до могили Невідомого Солдата.



Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає