Четвер, 28 березня 2024, 18:11
Повна версія сайту
;

Поліцейські здали кров для постраждалих у ДТП

08:09 11.05.2017    Коментарі  
 

Поліцейські Чернігівщини, долучилися до загальнодержавної акції «Здай кров – врятуй життя». 

Патрульна поліція та представники управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області, які відповідають за безпеку дорожнього руху, прийшли сьогодні до Чернігівської обласної станції переливання крові аби поповнили запаси донорської крові для людей, постраждалих внаслідок дорожньо – транспортних пригод. 

Більше двох десятків небайдужих правоохоронців віддали сьогодні свою кров тим, хто її конче потребує – травмованим в автоаваріях. 

Це вже не перша подібна акція співпраці правоохоронців та станції переливання крові заради врятування людських життів. Цього дня поліцейські здали понад 8 літрів крові і запевнили, що в разі необхідності, на них можна розраховувати і в подальшому. 

Персонал станції переливання крові подякував поліцейським за багаторічну плідну співпрацю і відзначив, що завдяки їхній взаємодії, в разі гострої необхідності, запасів донорської крові вистачить для вжиття перших невідкладних заходів при рятуванні людей, і в першу чергу дітей, травмованих у дорожньо-транспортних пригодах.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає