П'ятниця, 26 квітня 2024, 13:01
Повна версія сайту
;

Тендер на будівництво дороги до «Золотого берега» був оголошений ще до виділення грошей

10:11 12.05.2017    Коментарі 2  
 
фото сайту www.0462.ua

Тендер на будівництво дороги до міського пляжу «Золотий берег» від Школи мистецтв був оголошений ще до того, як виконавчий комітет Чернігівської міської ради затвердив зміни до бюджету, якими передбачено виділення 16 мільйонів гривень на ці роботи.

Про це свідчать дані в реєстрі держзакупівель.

Тож, Управління ЖКГ оголосило тендер ще 5 травня на суму трохи більше 16 мільйонів гривень. У той же час, лише вчора, 11 травня, виконком затвердив зміни до бюджету.

Відзначимо, що тендер оголошений на капітальний ремонт ділянки дороги вул. Берегова (від вул. І –ша Кордівка до перехрестя вул. Олега Міхнюка).

Згідно із технічним завданням тендерної документації, окрім укладання дороги, виконавець ще має спиляти та обробити 88 дерев, з яких 33 - м'яких пород і 55 – твердих. Їх планують переробити на 66 кубічних метрів дров, а також середній чагарник і дрібнолісся на площі 0,17 га, котрий взагалі перетвориться на 4,86 тонни будівельного сміття. 

Нагадаємо, що вчора, під час засідання виконавчого комітету, питання будівництва дороги до пляжу «Золотий берег» обговорювалося більше двох годин. Міський голова Владислав Атрошенко надав свої розрахунки, якою має бути дорога.

Всі доводи громадських активістів про те, що будувати там дорогу не потрібно не були враховані, за словами мера, навіть по пішохідній дорозі до пляжу їздитимуть машини.

Під кінець засідання Атрошенко дав розпорядження оприлюднити проект дороги та кошторис її будівництва і дав активістам та чиновникам часу до 18 травня аби вирішити всі питання у робочому порядку.

Відзначимо, що рішення про зміни до бюджету мають ще підтримати депутати Чернігівської міської ради.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість обыватель 2017-05-14 11:44:17

Мер крадет аж щепки летят.Торопится, чувствует скоро выборы раду.Нужно успеть..

Гість прокурор 2017-05-15 08:45:22

Це,не є порушенням Закону?)))