П'ятниця, 26 квітня 2024, 20:48
Повна версія сайту
;

У Чернігові відбулися дитячі змагання з плавання

11:27 19.05.2017    Коментарі  
 

Продемонструвати свої навички виявило бажання понад 60 учасників віком від 6 до 15 років. Загалом було 18 запливів у різних вікових категоріях брасом і вільним стилем — хто як міг.

Участь у змаганнях — не просто боротьба за місце на п’єдесталі, але й вагома мотивація: діти побачили свій найкращий результат, зробили висновки щодо роботи над собою. Особливо приємними були нагороди: абонементи до дитячого комплексу розваг, картодрому та знижки на масаж для призерів, дипломи й цукерки для учасників.


Брали участь у змаганнях і вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів. Особливі плавці продемонстрували високий рівень підготовки, завоювали призові місця у своїх вікових категоріях. За словами Миколи Певеня, інструктора з плавання, діти з обмеженими фізичними можливостями докладають максимум зусиль на тренуваннях, вирізняються більшою дисциплінованістю та наполегливістю серед інших вихованців.

Як зазначають організатори змагань, подібні заходи — гарний привід для юних спортсменів подивитися на свої результати й відчути конкуренцію. Адже багато діток налаштовані займатися плаванням професійно.


Автор: Діна Вонг, "Чернігівські Відомості"
Коментарів ще немає