П'ятниця, 29 березня 2024, 15:50
Повна версія сайту
;

Фірма, пов’язана з Атрошенком, робитиме дорогу до «Золотого берега» за 16 мільйонів

08:52 24.05.2017    Коментарі 2  
 

Проводити капітальний ремонт дороги до міського пляжу «Золотий берег» від Школи мистецтв, через лісопарк Кордівка, буде ТОВ ШБУ-14.

Відповідні результати торгів, які пройшли вчора, 23 травня, оприлюднені на сайті Прозорро.

Вартість робіт на ділянці дороги вул. Берегова (від вул. І –ша Кордівка до перехрестя вул. Олега Міхнюка) складає трохи більше 16 мільйонів гривень.

Зазначимо, що єдиним конкурентом ТОВ ШБУ-14 на торах був менське шляхо-ремонтне будівельне управління №82. Останнє запропонувало на 22 тисячі гривень більше і навіть не намагалося конкурувати на торгах.

Нагадаємо, що довкола будівництво дороги до «Золотого берега» через Кордівку розгорівся скандал. Громадські активісти намагалися переконати міського голову, що необхідно зменшити площу забудови (ред.-дорога планується шириною 12 м). Однак, після кількох зустрічей і багатогодинних обговорень позиція влади залишилася незмінною.

Цікаво, що тендер на проведення ремонтних робіт оголосили за довго до того, як виконавчий комітет дав згоду на виділення грошей на ремонт дороги. У тендері передбачені не лише ремонтні роботи по укладці дороги, а й спилювання майже 90 дерев.

Додамо, що міська рада оприлюднила проект ремонту дороги та кошторис робіт

Як відомо, ШБУ – 14, виграло майже всі тендери за останній рік у Чернігові на проведення ремонту доріг. Це підприємство пов’язують із Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком.

Довідково:

ШБУ №14 очолює Костянтин Будьонний.

Він разом із тестем Атрошенка Тимофієм Бичковим очолює і є співзасновником ТОВ «Десна-ФК» та "Кабельний телевізійний центр". Окрім ТОВ "Десна-ФК" є також підприємство ТОВ "Десна-ФК-2", де співзасновниками є Атрошенко разом із тестем. До його власності входять, зокрема, кафе «Кардинал» та ювелірний супермаркет «Діамант».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість горожанин 2017-05-24 13:04:12

Сколько же жители города будут терпеть этого мерзкого ворюгу, золотобатонного мера подонка...

Гість Сергей 2017-05-24 13:52:01

А в чем проблема главное будет дорога!!!! А кто её будет делать мерская фирма или какая другая мне как простому жителю абсолютно всё равно!! Или лучше как при Соколе ничего не делалось, сейчас хоть город ожил