Четвер, 28 березня 2024, 15:04
Повна версія сайту
;

Двом наркозбувальникам обрано запобіжний захід – тримання під вартою

08:22 26.05.2017    Коментарі  
 

Завдяки скоординованій процесуальним керівником роботі  співробітниками поліції в рамках кримінального провадження 22.05.2017 викрито двох жителів Борзнянщини, які обґрунтовано підозрюються у незаконному придбанні, зберіганні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів.

Встановлено, що вказані особи незаконно придбавали, виготовляли та у подальшому збували місцевим жителям особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

За результатами проведених обшуків, за місцем проживання причетних до злочину осіб, правоохоронцями виявлено та вилучено предмети, які мають доказове значення, засоби вчинення кримінального правопорушення.

На підставі ст. 208 КПК України двох осіб затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечних наркотичних засобів) КК України.

Ухвалою Новозаводського районного суду м. Чернігова 24.05.2017  підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Слідство триває.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає