П'ятниця, 19 квітня 2024, 02:58
Повна версія сайту
;

Велодень у Чернігові відзначився масовістю і ретро-конкурсами

09:54 29.05.2017    Коментарі  
 
Фото Олега Головатенка

У Всеукраїнському велодні, який у неділю пройшов і в Чернігові, взяли участь 1200 велосипедистів, а родзинкою свята стали ретро-конкурси.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулорічний рекорд (1558 учасників) ми не побили, але все одно людей зареєструвалося дуже багато - майже 1200 чоловік", - сказала співорганізатор велопробігу Наталія Черевко.

Доки велосипедисти реєструвалися, на святковій сцені проводилмся чотири конкурси: ретро-родина, ретро-велосипед, ретро-костюми і ретро-образ (велосипед плюс костюм).

Найдавнішим із представлених двоколісних виявився ровер 1953 року випуску. А загалом в колоні, яка згодом вишикувалась на велопробіг, в перших рядах можна було побачити велосипеди 60-х, 70-х та 80-х років минулого сторіччя, а також машини оригінальних моделей.

Перше місце серед ретро-родин посіла дружна сім'я Рибалко - тато, мама, троє дітей і собачка. Всі вони були одягнені в костюми давно минулих 20-30-х та 60-х років. Велосипеди мали нові, імпортні, але виконані в ретро-стилі. Один був копією зарубіжної моделі 1892 року.

Велопробіг центральними вулицям Чернігова був яскравим і сповненим позитивних емоцій. Участь у ньому взяли люди різного віку - від найменших на триколісних велосипедиках - до найстарших. Після пробігу організатори розіграли лотерею та призи від партнерів заходу.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає