Субота, 27 квітня 2024, 02:25
Повна версія сайту
;

В області п’ять райдержадміністрацій без голів

11:03 29.05.2017    Коментарі  
 

В області п’ять райдержадміністрацій без голів: Бахмацька, Коропська, Новгород-Сіверська, Прилуцька та Сосницька. Де ж поділися очільники, і коли зустрічати хлібом-сіллю нових?

— Ми без голови із середини квітня, — розповідає Микола Єсипенко, керівник апарату Сосницької РДА. — Був Валентин Очередько. Він прийшов до нас з фінансового управління. Туди начальником і повернувся. Мали двох претендентів на посаду: Григорій Жура (начальник районного держкомзему) та Григорій Лазаренко (керівник ТОВ «Прогрес», Авдіївка Сосницького району). Не пройшов жоден. Поки обов’язки голови виконує Федір Давиденко.

— З четвертого березня обов’язки голови РДА виконує перший заступник Денис Росовський, — говорить керівник сектора управління персоналом Прилуцької райдержадміністрації Ірина Матвієнко.

— До цього головою була Валентина Ковтун. Написала заяву на звільнення і пішла на пенсію.

— Ми поки працюємо і без голови, і без першого заступника, — бідкається керівник апарату Коропської РДА Світлана Яцина. — Обов’язки голови виконує заступник Валентина Саволєй. Чекаємо наприкінці травня - початку червня першого зама. А от конкурс на посаду голови РДА Президент поки ще не оголосив.

— Попередній керівник, Володимир Куніцин, образився (на те, що не переміг на виборах у голови Коропської ОТГ) і пішов?

— Образився — не образився, але заяву написав і на початку лютого посаду залишив, — сміється Світлана Петрівна.

— Конкурс у Бахмачі пройшов 11 квітня, триває спецперевірка, — говорить керівник апарату Бахмацької РДА Тетяна Швидченко. — Перемогла наш начальник оргвідділу (Тетяна Неділько). Думаємо, за два-три тижні будемо з головою, адже перед нами конкурс проходив у Носівці. Поки ж обов’язки виконує перший заступник Володимир Цепух.

Екс-голову Новгород-Сіверської РДА Олену Мовчан Президент звільнив ще в листопаді 2016. З того часу обов’язки очільника районної адміністрації виконує перший заступник Руслан Веремієнко.


Автор: Вікторія Товстоног, тижневик «Вісник Ч» №21 (1620), 25 травня 2017 року, gorod.cn.ua
Коментарів ще немає