П'ятниця, 26 квітня 2024, 02:25
Повна версія сайту
;

ФК «Десна» вийшов до Української Прем’єр-ліги

13:10 29.05.2017    Коментарі  
 

Цієї суботи чернігівська «Десна» грала з командою «Оболонь-Бровар». Матч, який вирішив подальшу долю команди. Наші хлопці були налаштовані лише на вдалий результат. Їм вистачало одного здобутого очка, щоб гарантувати собі путівку до УПЛ.

Перший тайм закінчився з мінімальним рахунком на користь «Десни»: на 43-й хвилині після вдалої контратаки першим на добиванні був Ілля Коваленко, який відкрив рахунок. Вже на перших хвилинах другого тайму чернігівці втратили свою перевагу і пропустили гол. Але це не зламало сіверян, на 60-й хвилині матчу Євген Чепурненко вивів нашу команду вперед влучним добиванням у створ воріт.

Фінальну крапку у матчі на 79-й хвилині поставив нападник київської команди Дмитро Скакун. Матч закінчився із нічийним рахунком 2:2.

Та це повністю задовольнило наших футболістів. Із 72-ма очками «Десна» гарантувала собі вихід до Української Прем’єр-ліги з другого місця турнірної таблиці.

Чернігівські гравці не змогли стримати свої емоції і вже у роздягальні відсвяткували історичну подію для команди і всієї області в цілому.

2-го червня наша команда зіграє останній матч у Першій Лізі із лідером чемпіонату маріупольським «Іллічівцем», але ця гра вже нічого не вирішує — наступний сезон «Десна» проведе у складі 12 найсильніших клубів України.

Відео Сівер-центр



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає