Четвер, 25 квітня 2024, 15:58
Повна версія сайту
;

Начальнику КП В’ячеславу Ніколенко оголошено про підозру через обвал гуртожитку в Чернігові

14:37 07.06.2017    Коментарі 1  
 

Під процесуальним керівництвом прокуратури області колишньому керівнику комунального підприємства міста Чернігова повідомлено про підозру в службовій недбалості, що призвело до руйнування 12 грудня минулого року несучих елементів чотириповерхової житлової будівлі гуртожитку по вул. Попудренка, внаслідок якого постраждали люди.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Відповідно до  висновків експертів через службову недбалість інтересам окремих громадян та територіальній громаді міста заподіяно матеріальну шкоду на загальну суму понад 27 млн грн.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (неналежне виконання особою своїх службових обов’язків, що  спричинило тяжкі наслідки).

Досудове розслідування триває.

Як відомо, колишній начальник КП «Новозаводське» Чернігівської міськради В’ячеслав Ніколенко тепер працює директором Комунального шляхо-будівного підприємства.

Нагадаємо, мешканці обваленого гуртожитку звинуватили у трагедії, що сталася, комунальників, яким багато років скаржилися на стан будинку, утім на скарги не реагували належним чином.

Остання скарга на стан будинку надійшла у день обвалу.



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість горожанин 2017-06-09 16:13:58

Нашли крайнего.Николенко и пол года не проработал.А вот Пригару*который для шахрайМЕРА на выборах голоса скупал* и когда люди начали жаловаться работал зам.начальника и не принимал мер, отправили возглавлять Деснянское КП.ЗАСЛУЖИЛ