Вівторок, 23 квітня 2024, 22:25
Повна версія сайту
;

На Всеукраїнській спартакіаді серед інвалідів команда Чернігівщини зайняла одинадцяте місце

15:41 12.06.2017    Коментарі  
 

Минулого тижня в Одесі відбулись фінальні змагання V Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

Представники 25 команд з усієї країни змагалися у 6 видах спорту: армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів.

Чернігівську область представляли: з армспорту – Віктор Ігнатовський (Менський район) та Андрій Колпаков (Чернігів); з гирьового спорту – Василь Койдан та Володимир Лісаченко (Чернігів); з дартсу – Людмила Марукова (Чернігів) та Олександр Масіч (Сосниця); з бомбаскету – Надія Христюк (Чернігів) та Юрій Бобух (Новгород-Сіверський район); з настільного тенісу – Вікторія Сак (Прилуки) та Володимир Осіпець (Менський район); з шахів – Володимир Гончар (Козелець).

У загальнокомандному заліку – Чернігівщина одинадцята.

Так, у змаганнях з армспорту завдяки зусиллям Віктора Ігнатовського (друге місце) та Андрія Колпакова (четверте місце) команда отримала кубок за зайняте третє місце.

Спартакіада проводиться щорічно серед потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, аби сприяти подоланню їхніх особистих моральних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, а також для залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем громадян з обмеженими можливостями.

Цьогоріч традиційно кожен учасник змагань прагнув перемоги для себе та своєї команди. Але по завершенню боротьби нещодавні суперники тиснули один одному руки та ставали друзями. Численні вболівальники, що побували у ці дні в Одесі, стали свідками небувалих емоцій.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає