Четвер, 28 березня 2024, 13:45
Повна версія сайту
;

Обрали старост Носівської ОТГ

10:09 20.06.2017    Коментарі  
 

Минулої неділі, 18 червня, відбулися перші вибори старост по трьох старостинських округах Носівської об’єднаної територіальної громади.

Зокрема, у Тертишницькому старостинському окрузі, до складу якого входять населені пункти Ясна Зірка, Тертишники і Яблунівка, за прихильність виборців боролись 2 безпартійні кандидати: тимчасово непрацюючий Юрій Борис та в.о. старости с.Тертишники Микола Вовкогон.

Загалом участь у виборах взяли 379 громадян (68% від загальної кількості).

За підсумками волевиявлення перемогу здобув Юрій Вовкогон, за якого віддали свої голоси 246 виборців (65%).

У Козарському старостинському окрузі, до меж якого входять населені пункти Іржавець, Козари та Андріївка, на посаду очільника претендували 3 безпартійні кандидати: тимчасово непрацююча Ніна Адаменко, в.о.старости с.Іржавець Тетяна Бруй та в.о. старости с.Козари та с.Андріївка Марія Татаренко.

Участь у голосуванні взяли 594 виборці, що становить 81 % від їх загальної кількості.

За підрахунком голосів старостою обрано Тетяну Бруй, яка отримала 287 голосів (48%) громадян.

За посаду старости Володькодівицького старостинського округу, до складу якого входять населені пункти: Володькова Дівиця, Сулак, Дослідне, Ставок, Коробчине, Кобилещина і Криниця, боролися 7 безпартійних кандидатів. Серед претендентів – 4 тимчасово непрацюючих: Віталій Андрусенко, Світлана Білик, Олександр Гаврилко та Микола Костюченко, а також вихователь Володькодівицького ДНЗ «Дзвіночок» Раїса Кузьменко, в.о. старости с. Володькова Дівиця Микола Павленко і екіпірувальник вагонів ПАТ «Укразалізниця» Олексій Тимошик.

У голосуванні взяли участь 1437 громадян (36%). Переможцем виборів став Олександр Гаврилко, за якого проголосували 783 виборці (55%).


Автор: Організаційний відділ виконавчого апарату обласної ради
Коментарів ще немає