Вівторок, 23 квітня 2024, 11:22
Повна версія сайту
;

У Сосницькому районі піротехніки знищили артилерійський снаряд часів минулих війн

08:23 22.06.2017    Коментарі  
 

20 червня у с. Хлоп'яники Сосницького району місцевим жителем у лісопарковій зоні було виявлено предмет, схожий за ознаками на вибухонебезпечний. Про знахідку чоловік повідомив у "Службу порятунку 101". До приїзду рятувальників небезпечне місце охороняли співробітники Національної поліції.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

21 червня фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України у Чернігівській області ідентифікували боєприпас, як артилерійський снаряд калібром 152 мм часів минулих війн. О 12:00 вибухонебезпечний предмет було знищено піротехніками у спеціально відведеному місці  за межами населеного пункту.

Рятувальники ДСНС України звертають увагу населення на необхідності дотримання заходів безпеки. Якщо Ви виявили боєприпаси або схожі на них невідомі предмети, ні в якому разі не можна їх чіпати. За допомогою палиць, мотузки та яскравої тканини необхідно огородити місце небезпечної знахідки і не допускати до нього людей, а тим більше дітей. Про подію негайно повідомте Служби порятунку  "101" або співробітників Національної поліції.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає