Середа, 24 квітня 2024, 06:48
Повна версія сайту
;

В Ічнянському районі піротехніки знищили два боєприпаси часів війни

08:09 27.06.2017    Коментарі  
 

26 червня о 12:30 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Чернігівській області у встановленому порядку знищено 2 артилерійські снаряди калібром 122 мм часів Другої світової війни.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Вибухонебезпечні предмети виявив напередодні господар приватного подвір'я під час проведення земляних робіт на своїй присадибній ділянці, що у с. Бакаївка  Ічнянського району. Чоловік одразу ж викликав рятувальників. До їх приїзду місце виявлення вибухонебезпечних предметів було взято під охорону співробітниками Національної поліції. Піротехніки ДСНС ретельно обстежили прилеглу територію міношукачами та інших небезпечних предметів не виявили.

Рятувальники Держслужби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Слід пам'ятати, що боєприпаси часів війни й досі несуть загрозу людям. З часом вони не втрачають своєї смертельної сили, а стають ще більш небезпечними під впливом природних явищ. У разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно викликати фахівців Служби порятунку за номером 101, або правоохоронців за номером 102.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає